helgen

Hej och hå vad fort helgen har gått..
Började med tidig morgon och utsläpp i stallet i lördags. Allt gick bra och hästarna skötte sig fint.
Har kommit lite snö här nu igen så nu är det vitt och lite kallare. Har ju varit vår i typ två veckor nu med 5 plusgrader varje dag. Det har varit skönt men är gött att slippa leran nu när det fryser på också..
Red Dalme på fältet efter utsläppet. Däremot har det inte kommit jättemycket snö och eftersom det har frusit i marken var det rätt hårt och knöligt på fältet. Blev mest skritt och trav och lite galopp och han skötte sig fint.
 
Dalme efter ridpasset.
 
I lördags var jag även hemma hos Hennings pappa och kollade på hockey. HV vann efter sjukt nervösa straffar..
Efter det träffade vi Emma och Mattias för lite mat och sedan bio. Vi såg Mammas pojkar och den var helt okej. Inte lika bra som vi hade hoppats på däremot.. Efter bion blev det en sväng till Bongo för lite öl och säga hejdå till ett par kompisar som flyttar till Linköping nu i veckan.

Igår var en lugn dag. Gjorde inget mer än att vara i stallet. Red lite på fältet igen och sedan gick vi in i ridhuset för att kunna trava och galoppera lite mer. Hade även insläppet vilket gick bra. Alla hästar förutom 3 stycken var redan inne så det gick snabbt och smidigt :)
På kvällen blev det lugnt hemma i soffan framför tvn :P
Henning köpte en ny tv i fredags så igår testade vi att kolla på 3D film hemma. Var ingen jätteskillnad mot bio förutom att glasögonen vi har hemma är skönare, haha.

/Vicky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0