världens finaste simon

Åh vad fin Simon var på dressyrträningen idag!
 
Efter tävlingen i lördags vilade han i söndags, i måndags red vi ut och då var han pigg, glad och fruktansvärt stark. Igår red vi ett lätt dressyrpass, bara fokuserade på att han skulle vara rund och följsam, inga krusiduller eller konstigheter och då var han faktiskt fin.
Idag var det dressyrträning och tog kandaret då jag inte kommer hinna dressyrträna något nästa vecka innan vi tävlar på kandar, och han var sååå fin!
Vi red mycket öppnor och slutor och känns skönt att han accepterar det och inte vill bråka i slutorna längre. Sen red vi mycket galopp med många övergångar galopp-skritt och sedan galoppdelarna i Msv C:1 och han var så fin hela tiden. Det svåraste är fortfarande enkla bytena där det ibland vill slinka in nåt travsteg och att kunna ta tillbaka galoppen efter ökningarna men det är ändå så mycket bättre.
Sen hade han dessutom inte rullat igen efter dressyrträningen när han fick komma in så då fick han ett bonusäpple!
 
Funderar på om det börjar va klippdax igen men var ju nyss jag klippte men pälsen är tjock och tät som tusan, inte jättelång än, men han blir ganska så bra svettig. Får nog vänta lite till, är ju så tråkigt att klippa!
I helgen blir det hopptävling, ska bli roligt, hoppas regnet håller sig härifrån bara då det är utomhus.
 
/Cattis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0